Podsumowanie szkolenia dla liderek młodzieżowych

Za nami cykl Szkoleń dla liderek młodzieżowych. 12 niezwykłych liderek, trenerzy i trenerki rożnych specjalności, coaching, 4 miesiące intensywnych szkoleń (integracja, budowanie zespołu, kompetencje liderskie, praca metoda projektową, dostępność w działaniu, praca z celem).

Dziewczyny zakończyły projekt z ogromnym sukcesem, przygotowując i realizując wydarzenie „OPEN YOUTH”.

Więcej o wydarzeniu:

Dziewczyny, gratulujemy Wam pomysłu i realizacji i dziękujemy za wspólną pracę! Powodzenia w realizacji kolejnych projektów 😊

Dziękujemy przestrzeni HEJ! za gościnność, jesteście częścią tego projektu!

Coaching realizowaliśmy w przyjaznych przestrzeniach ACK Chatka Żaka – dziękujemy!

Co o projekcie mówią same uczestniczki?

Nawet nie chcę myśleć, że mogłabym się nie zgłosić!Przyjazna atmosfera, wysoka jakość i różnorodność warsztatów,  ogromne wsparcie od prowadzących, możliwość realizowania własnych pomysłów oraz inspirujący ludzie.

Super działanie i ludzie oraz kadra

Cykl szkoleń był dla mnie niesamowitą okazją do rozwoju i lepszego poznania samej siebie. Nie żałuję żadnej godziny spędzonej razem z trenerami, trenerkami i grupą zmotywowanych dziewczyn, z którymi wspólnie pracowałyśmy. To świetna możliwość, żeby poszerzyć swoje umiejętności. Po każdym ze szkoleń czułam, że zbliżam się do bycia jak najlepszą liderką w grupach, z którymi na co dzień pracuję.

Udział w projekcie to gwarancja pracy z osobami, które tworzą Lublin, jaki znamy, odkrywania nowych oblicz miasta i jego możliwości,świetny networking i wpadające w pamięć chwile spędzone z grupą fantastycznych osób, które chcą robić coś więcej

Robić wszystko z miłością 🫶

Bardzo polecam udział w projekcie! Jest to świetna okazja, żeby poznać ludzi i trenerów, którzy wspierają w działaniach. Nauczyłam się wielu, przydatnych rzeczy przy organizowaniu wydarzeń. Poznałam też swoje możliwości i granice.

Warto próbować minowych doświadczeń :)

Lublin daje wiele możliwości działania! Pozdrawiam Asie i Kamila 😊 bardzo pozytywni ludzie! 😉robicie dobrą robotę

Super przygotowanie i atmosfera, wiedza szeroka ale zebrana w całość i przyjemnie przekazywana

Chciałabym żeby więcej osób uczestniczyło w takich projektach. (Ale więcej bym wstawiała na „indywidualność”😁

Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji ze szkoleń i wydarzenia!

Wszystkie osoby, które chciałyby doświadczyć naszych szkoleń serdecznie zapraszamy na III turę projektu!

Szczegóły wkrótce na www.funfacjatuitam.pl